Een balans vinden in jouw leven

Als je je dag begint met Yogahoudingen (asana's) en meditatie beleef je de dag anders.  Je bent rustiger en meer gefocust. De yoga bewegingen en oefeningen geven diepe ontspanning en nieuwe energie en brengen ons weer in balans.

De yogahoudingen (asana's) werken in op alle lichaamsdelen. Ze ontspannen de spieren en gewrichten, masseren de inwendige organen en stabiliseren de klieren. Het rekken en strekken, speciaal van de ruggengraat en spieren, zorgt voor een ontlading van spanningen. De ademhalingsoefeningen voorzien het lichaam van energie en helpen gedachten meer onder controle te krijgen.

Meditatie is een fundamenteel onderdeel van yoga. Meditatie doen op een pro-actieve manier is een vorm van diepe concentratie en bewustzijnstraining. Het geeft je het vermogen om contact te maken met de universele intelligentie in jezelf en je lijf. Bij Prema Yoga kun je deze techniek stapsgewijs leren.

Programma

De yogales duurt 1,5 uur in totaal en begint met een eenvoudige warming up. Je leert diverse asana's en de Kaoshikii (psycho-spirituele dans) en we sluiten af met een zelfmassage. Ik nodig je uit om eens een proefles mee te doen bij Prema-yoga en te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.

Belangrijk om te weten

Ben je geïnteresseerd maar je wilt nog meer informatie, kijk dan op prema-yoga.nl
Ook is er de mogelijkheid om meditatie te leren.

Gratis

Proefles wordt kosteloos gegeven. Aanmelden bij Prema-yoga is verplicht, zodat de juiste voorbereiding gedaan kan worden.

Close Menu