Een goed begin van de dag

Bewegen is goed voor je lichaam, je geest wordt ruimer, je hebt veel meer zin in de dag. Je bent dan een blijer mens, juist ook voor je omgeving! Als je sport in de morgen, heb je daar de hele dag plezier van! Bonus: je verbranding is ook de hele dag hoger! 

Programma

1. BBB (buik - billen - borst)

Na enkele zorgvuldig uitgevoerde opwarm oefeningen, spreken we de spieren flink aan. Er staat een gevarieerd circuitje klaar om diverse spiergroepen te trainen. Hoofddoel is het verstevigen van de zones van buik, billen en borst. 

2. WandelFit

We maken een stevige wandeling door het nabije rustige park. We zullen zelden kiezen om niet te gaan, i.v.m. regen bijvoorbeeld. "Thuisblijvers krijgen altijd ongelijk" is het motto van veel sporters. De buitenlucht in de natuur doet je zó goed!

Belangrijk om te weten

Makkelijk zittende kleding en sportschoenen voor de wandeling zijn prettig. Daar je warm wordt, zijn laagjes kleding handig. Je draagt al snel teveel. Na afloop kun je herstellende sportdrank en kruidenthee verkrijgen tegen kostprijs: €2,50 Dit voorkomt dat je thuis foute dingen kiest en je goede actie teniet doet. 

Gratis

Speciaal voor onze klanten wordt Fit Zijn kosteloos aangeboden. Aanmelden is nodig, zodat de juiste voorbereiding gedaan kan worden.

Close Menu