Je bent wat je eet

Over voeding is momenteel veel te doen: Steeds meer mensen denken kritisch na over wat ze hun lichaam geven. Een verwarrend pad, met vele theorieën en steeds meer schokkende onthullingen.Wat is nu goed voor jou en je geliefden? De ene voedingsgoeroe struikelt over de andere. Gooi maar in mijn pet denkt een groot deel van de bevolking,  ik leef maar één keer. Dàt heeft ook zo zijn resultaten: we gebruiken met zijn allen ongelofelijk veel medicatie om klachten weer "recht"te zetten. Het scheve hieraan is dat het nooit de oorzaak weghaalt, maar slechts symptoombestrijding is. De keuze is aan U!

Wat werkt?

Wat ons betreft, begint dit bij de feiten op een rij hebben. Een meting of scan geven feiten. Dan zijn nog belangrijke vragen: Hoe is je levensstijl; actief of juist niet, wat eet en drink je, welke kwaliteit, gebruik je supplementen? En hoe lang doe je dit al(consistent)? Wat is je doel? En wat past bij je? Heldere uitleg en goede info is nodig om te snappen wat je kiest. Dan kan je achter je keuze staan. Een keuze die bij jou past en die ook op langere termijn vol te houden is. Begeleiding gedurende het traject maakt het grote verschil tussen volhouden of opgeven op je gebruikelijke "zwaktemoment". 

Voedingsanalyse en persoonlijk afgestemd advies

Interesse in verbetering van levensstijl en voeding?  Dat advies geven we je graag! Vraag ons om de vragenlijst over voeding en welzijn. Mail dan de lijst ingevuld naar ons. Wij verwerken je input dan zorgvuldig, nodigen je uit voor een gesprek en meting, zodat je helder hebt wat je verbeterpunten zijn en hoe je ze zou kunnen aanpakken. 

Gericht supplementeren of behandelen.

Daar wij met diverse ondernemers samenwerken, is aanpak op meer wijzen mogelijk. Geef je voorkeuren graag aan. Het gaat om jou!

Belangrijk om te weten

Onze gezamenlijke visie is liefst zo dicht mogelijk bij de natuur oplossingen vinden.

Gratis

Voor dit programma moet er een afspraak worden gemaakt. Het kan eventueel ook s'avonds en in het weekend.
Close Menu