Rust en verbinding met jezelf

Meditatie is een fundamenteel onderdeel van yoga. Meditatie doen op een proactieve manier is een vorm van diepe concentratie en bewustzijnstraining. Het geeft je het vermogen om contact te maken met de universele intelligentie in jezelf en je lijf. Bij Prema Yoga kun je deze techniek stapsgewijs leren.

Uit onderzoek bij verschillende universiteiten o.a. Harvard, in de Verenigde Staten, is het wetenschappelijke aangetoond dat meditatie kan zorgen voor een afname van bijvoorbeeld: slapeloosheid, vermindering van depressie, versterking van het immuunsysteem, normalisatie bij een te hoge bloeddruk, verbetering van concentratievermogen, verbeterde sociale contacten en een sneller herstel bij burn-out.

Programma Groepsmeditatie

Elke eerste zondag van de maand is er groepsmeditatie van 10.00u tot 11:30u.
We beginnen met spirituele liedjes: songs of the hart. Gevolgd door meditatie dans met zang ter voorbereiding van de meditatie. Dan de meditatie en als afsluiting mooie tekst lezen, uitwisseling ervaringen, evt uitleg, kopje thee, fruit en meegenomen lekkers delen.Veelal een gezonde voeding shake. Een soort mini brunch zeg maar. Vrijwillige bijdrage en/of iets van fruit voor na de meditatie.

Belangrijk om te weten

Iedereen kan mediteren leren. Meditatie les is gratis. Meditatieles wordt op afspraak persoonlijk gegeven. Er is ook een meditatiecursus beschikbaar in het engels. Hiervoor kun je je gratis aanmelden. De engelse meditatiecursus bestaat uit in totaal 8 meditatielessen die je via de email krijgt toegestuurd.

GRATIS

Meditatieles op aanvraag.
Voor meditatieles of groepsmeditatie graag aanmelden.

Close Menu