Genieten, Ontspannen, Opladen

De Wellness Avond is een heerlijk avondje ontspannen en verwennen voor jezelf en diegene die je eventueel uitnodigt. Een team van diverse wellness werkers, met allerlei verrassende kwaliteiten, verzorgen het programma. Op de avond kun je een Workshop volgen en genieten van een Wellness Circuit. De Wellness Party’s zijn kleinschalig, met maximaal 12 personen tegelijk.

De wereld is vol prachtige mensen. Mensen die met passie hun talenten geven en de wereld mooier maken. Maar dan... We leven in een tijd waar veranderingen elkaar snel opvolgen. Mooie ontwikkelingen maar ook veel stressfactoren (zoals de invloed van de media, milieuvervuiling, verkeersoverlast, vele verplichtingen, financiële beslommeringen en hoge werkdruk).

Vanuit die gedachtegang bieden wij als Healthy Lifestyle Centre een ruimte en faciliteiten om tot ontspanning en revitalisatie te komen. Ook creëren wij gelegenheid om nieuwe kennis en contacten op te doen. Zodoende hebben we ons keuze-aanbod in een strak concept gegoten. Dit Programma omvat ons ‘Wellness Circuit’ en allerlei ‘Workshops’.

Programma

De Wellness Party bestaat uit 2 hoofdactiviteiten: Wellness Circuit en Workshops. De activiteiten van het Wellness Circuit worden beurtelings afgewisseld. Het Wellness Circuit is daarbij het vaste onderdeel wat elke week wordt herhaald. De Workshop heeft echter steeds een ander boeiend thema! Zo vormt deze combinatie een mooie gelegenheid om nieuwe kennis, ervaring en inspirerende contacten op te doen. 

1. Wellness Circuit

Diverse welzijnsbrengers staan voor u klaar om u eens helemaal te verwennen. Dit omvat een circuit van diverse massages (voeten, schouders, rug) en ontspanning op de biothermal-matten met infrarood straling. De volgende onderdelen kan je in het circuit doorlopen:

Massage (zittend)

Een favoriet onderdeel van het Wellness Circuit zijn toch wel de massages. Wij hebben hiervoor twee stoelen waar je met je knieën op kunt zitten zodat de schouders en rug goed bereikbaar zijn voor onze professionele masseurs. Volgens speciale technieken wordt je vervolgens gemasseerd en komen echt alle spieren en al het weefsel aan bod. Veel mensen ervaren het als een absolute weldaad. Zorg dat je een tshirt aan hebt zodat de masseurs goed grip hebben door de stof heen.

Matten met Warmtewerking

Voor volledige ontspanning lig je op de zogenaamde 'Bodythermal matten' op de vloer, die verschillende functies hebben. De warmtewerking kan op verschillende standen gezet worden (maximaal 70C), wat komt door de infraroodstraling. Deze straling gaat door de huid en het eventuele vetweefsel heen en heeft daar een weldadige werking.

Ook is er een ‘Trilfunctie Mat’ die rug en kuiten en bovenbenen doortrilt wat een aangename sensatie is en de bloedsomloop bevordert. Deze mat werkt met specifieke programma’s om verschillende effecten te bewerkstelligen. Onze welzijnsmedewerkers kunnen meer vertellen over de verschillende functies van de matten.

De matten die ingelegd zijn met Jade en Toermalijn, hebben eveneens de warmtewerking van het infrarood (de matten worden dus ook warm, met daarbij eveneens uitleg over het effect daarvan middels de wisselwerking van positieve en negatieve ionen).

SoundFrequencies

Het Wellness Circuit wordt opgeluisterd met SoundFrequencies. Dit zijn hele aangename gonzende geluiden die u hoort tijdens de ontspanning. De gongs en sjamanendrum geven een echt 'special effect'. Op de een of andere manier dragen de geluidstrillingen ook bij aan het gevoel van welzijn. Onze ervaring is dat iedereen het heel prettig en aangenaam vindt. Soms zijn mensen echt verrast.

Afwissellend

Quantumtouch, Voetreflexmassage, Engelen therapie, Touch for health, Vingerreflex, Nek-schouderrand behandeling, Handenpacking, Voetenbad, Holistische massage.

Let op! Dit onderdeel wisselt elke week, voor actuele weekindeling met de mouse over agenda item onder het kopje 'Aankomende Wellness Party'

2. Workshop

Elke Vrijdag is er een andere Workshop. Er zijn diverse onderwerpen en thema’s die zo’n Workshop kunnen vullen zoals: Naamsoefening, Intuïtief tekenen, DreamBoard Maken, Werken met Essentiële Oliën, Zelf Zalf maken, De kracht van Alkalisch Water, Introductie Deeltuinieren. U kunt eventueel een workshop thema aanvragen, dit doe je tijdens het aanmelden bij opmerkingen.

Let op ! Dit onderdeel wisselt elke week, voor actuele weekindeling met de mouse over agenda item onder het kopje 'Aankomende Wellness Party'

Belangrijk om te weten

Tijdens deze avond worden er gezonde snacks met een 'superfood 'drankje aangeboden. Na afloop krijgt je een kleine attentie en hartverwarmende boodschap mee naar huis. Zo ga je weer hernieuwd het weekend in!

Aankomende Wellness Party

Geen activiteiten.

Opgetelde waarde > €78

Echter, je bepaalt  achteraf zelf, wat je de avond waard vond. Wij investeren materieel zo'n €17,50 p.p. Dat betaal je ons minstens. En naar kunnen, druk je met het bedrag daarboven je waardering uit voor de inzet en kwaliteit.

In deze betaalvorm willen we de wellness voor iedereen beschikbaar maken.

Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. de voorbereiding.

Close Menu